NISKOGRADNJA

Jednu od djelatnosti firme „Euro Izgradnja“ d.o.o. čini oblast niskogradnje.

Niskogradnja je ustvari gradnja puteva, saobraćajnica, modernih autoputova, gradnja mostova, tunela i slično.
Firma „Euro Izgradnja“ d.o.o. se uspješno predstavlja na izgradnji prilaznih putova, priključnih saobraćajnica, saobraćajnica unutar naselja i mostova. Ono što također ističemo jesu poslovi na vanjskom uređenju unutar naselja stambeno poslovnih kompleksa koje smo gradili. Istovremeno sa vanjskim uređenjem rađeni su razni prokopi ispod pruga, saobraćajnica kao i polaganje cjevovoda kako za pitku vod, oborinske vode i kanalizacijsku mrežu.

VISOKOGRADNJA

Jedna od osnovnih djelatnosti firme „Euro Izgradnja“ d.o.o. Kiseljak jeste visokogradnja.

Visokogradnja po svojoj definiciji predstavlja izgradnju objekata koji se nalaze iznad površine zemlje (kuće, stambeni objekti, zgrade i objekti za privrednu djelatnost.
S punim pravom možemo reći da smo u oblasti visokogradnje vodeća firma u našem okruženju. Iza nas su brojni izgrađeni stambeno – poslovni kompleksi i objekti za privredu. Također u sklopu oblasti visokogradnje više nego uspiješno bavimo se i poslovima zanatsko građevinskih radova, elektroinstalacija, hidro instalacija i mašinskih instalacija, suhe gradnje te završnih radova u građevinarstvu u kojem spadaju molersko farbarski i fasaderski radovi.

HIDROGRADNJA

Oblast hidro gradnje u našem ukupnom poslovanju predstavlja jedan od glavnih pravaca našeg djelovanja i razvoja.

Definicija hidro gradnje je ustvari gradnja i održavanje vodoprivrednih objekata uključujući gradnju brana, mini hidroelektrana i hidro elektrana.
Zahvaljujući izuzetno stručnim i osposobljenim kadrovima naš tim iza sebe ima uspješno završen projekat izgradnje mini hidrocentrale i drugi projekat u toku. Dakle našu stručnost i profesionalnost prepoznali su naši investitori koji su nam ponovno ukazali povjerenje.

ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINSTVU

Završni radovi u građevinarstvu su od izuzetnog značaja za ukupan funkcionalni i vizualni izgled svakog novoizgrađenog objekta.

Upravo ovi radovi ustvari udahnu dušu svakom konstruktivno izgrađenom objektu. Upravo kroz ove radove svaka stamben a jedinica, objekt ili kuća dobije svoje pravo lice. Zidarske radove u građevinarstvu ustvari čine:

  • Zidarski radovi
  • Suha gradnja – ugradnja rigips sistema
  • Mašinske instalacije uključujući instalacije grijanja, vode, odvoda i kanalizacije te ugradnja unutrašnje i vanjske stolarije
  • Elektroinstalacije
  • Keramičarski radovi
  • Molersko farbarski i dekorativni radovi
  • Fasaderski radovi uključujući ugradnju termičkih fasada i izradu reklama za fasade

 

Upravo kroz ove radove ustvari se dobije „ukupan dojam“ o svakom novoizgrađenom objektu.