Tradicija kvalitete od 2000 godine.

„Euro Izgradnja“ d.o.o. sa sjedištem u Kiseljaku osnovana je 2000. godine privatnim kapitalom. Osnovna djelatnost firme je visokogradnja, niskogradnja, hidro gradnja, uključujući i ostale građevinsko zanatske radove kao i proizvodnju građevinskih materijala i betonskih prefabrikata.

0
DRŽAVE
0
UPOSLENIH
0
GOTOVIH PROJEKATA

O NAMA

Uspješno poslujemo već dugi niz godina, iza nas je ogromno iskustvo u oblasti gradnje što nas uz izuzetno stručni i profesionalni tim te referent listu objekata koje smo uspješno izgradili svrstava u vodeću firmu u oblasti gradnje. Da bismo zadržali i učvrstili našu poziciju vodeće kompanije u oblasti gradnje prije par godina u naše smo poslovanje uveli sistem upravljanja kvalitetom i sistem zaštite na radu koji je u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001-2000 i ISO 18001. Naša stalna briga i zadatak je praćenje i usvajanje novih tehnologija i materijala kao i stalna edukacija i usavršavanje naših kadrova i uposlenika. Posjedujemo najsuvremeniji vlastiti mašinski i vozni park, mehanizaciju i svu ostalu građevinsku operativu. Svjesni smo da smo samo ovako organizirani i koncipirani spremni prihvatiti i uspješno izgraditi sve nove projekte kako iz oblasti stanogradnje tako i iz oblasti hidro gradnje na zadovoljstvo investitora, nas kao izvođača, šire društvene zajednice i svih kupaca stanova koje gradi „Euro Izgradnja“ d.o.o. Naša referentna lista uspješno izgrađenih objekata najslikovitije govori o nama i to sa ponosom ističemo.

Znanje, stručnost, dobri ljudi i saradnja. Mi činimo nemoguće mogućim.

Uz veliko iskustvo i izvrsne rezultate, postavili smo se kao idealno rješenje za sve stambene i poslovne projekte razvoja. Naši realizirani projekti govore o našim mogućnostima, znanju i vještinama. Prati nas dugogodišnje iskustvo, stručni zaposlenici i kompletna mehanizacija potrebna za kvalitetno izvođenje radova, a poslovnu filozofiju temeljimo na kvalitetnom i savjesnom izvođenju radova.

O NAMA

„Euro Izgradnja“ d.o.o. sa sjedištem u Kiseljaku osnovana je 2000. godine privatnim kapitalom. Osnovna djelatnost firme je visokogradnja, niskogradnja, hidro gradnja, uključujući i ostale građevinsko zanatske radove kao i proizvodnju građevinskih materijala i betonskih prefabrikata.

USLUGE

„Tibra Pacific“ d.o.o. Kiseljak i „Euro Izgradnja“ d.o.o. Kiseljak više nego uspješno već dugi niz godina djeluju u oblasti projektiranja i izgradnje stambeno poslovnih objekata. „Euro Izgradnja“ d.o.o. Kiseljak sa svim svojim kapacitetima gradi sve objekte i radove u kojima je investitor „Tibra Pacific“.

BUDI DIO NAŠEG TIMA

Okosnica Euroizgradnje su naši zaposlenici. Prepoznali smo važnost naših zaposlenika koji doprinose cjelokupnom uspjehu i profesionalnom djelovanju naše firme. Cilj nam je zaposliti kvalitetne, profesionalne, odgovorne i pouzdane ljude koji će kao sastavni dio naše firme svakim…

VRIJEDNOSTI NAŠE KOMPANIJE

Našoj kompaniji sigurnost je na prvom mjestu, naš tim stručnjaka se svakodnevnim analizama i testiranjima brine da nivo sigurnosti bude na zavidnom nivou.

Naši klijenti i poslovni saradnicima nam vjeruju, dobili smo njihovo povjerenje na osnovu našeg rada, zalaganja i rezultata.

Kvalitet izrade, je ono čemu naša firma teži tokom svog postojanja, veliki broj gotovih projekata svjedoče kvaliteti naše izrade.

Zadovoljstvo naših klijenata i saradnika daje nama zadovoljstvo, samim time trudimo se da svaki naš klijent bude zadovoljan.

Euro-Izgradnja jedan je od najboljih izvođača s kojima smo surađivali.
Marija S
Marija S
DNS / CEO
Hvala vam što ste nas vodili kroz proces gradnje, bili ljubazni, razumljivi i uvijek spremni udovoljiti našim potrebama.
Jasmin K
Jasmin K
Tibra Pacific / CTO
Euro Izgradnja je zaista bio suradnički partner; radeći s nama na isplativom, efikasnom i kvalitetnom građevinskom proizvodu.
Anesa L
Anesa L
B TIM / Menadžment